• Patisserie De Klok Een pure verwennerij!
  • menukaart

Patisserie

Ons Winkeltje is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur! 

Een pure verwennerij! Dat is in het kort al het banket en chocoladewerk uit onze eigen Patisseriewinkel direct gelegen naast de Klok! Met plezier, passie en professionaliteit creëert Maike er samen met haar collegae de meest ambachtelijke en creatieve patisserie producten. Kenners erkennen het en twijfelaars dreigen er na de eerste kennismaking voorgoed aan te wennen… Kom proeven van deze lekkernijen tijdens een lunch, diner of feest in ons Grand Café!


Patisserie

Zoekt u iets lekkers en ambachtelijks om van te smullen bij uw kopje koffie of thee? Maike maakt het voor u. En voor de kwaliteit staat ze garant. Op 20 juni 2020 is ons Patisserie Winkeltje ontstaan. U kon natuurlijk altijd al genieten van onze lekkernijen uit eigen Patisserie, maar doordat we ons Grand Café moesten sluiten en we u toch graag willen laten blijven genieten van al ons lekkers hebben we een Winkeltje geopend.


Met groot succes!

Ondertussen hebben we onze Patisserie ook uitgebreid met bonbons, we mochten zelfs het befaamde paddenstoeltje van Hans Hulshof gaan maken!
De lekkernijen uit de Patisserie zijn dé perfecte aanvulling bij elk feest, partij, catering op locatie of bijeenkomst. Bij binnenkomst een lekker huisgemaakt gebakje, bonbon voor bij de koffie of een Sweet Table? Uw gasten gaan dit nooit vergeten!


High Tea

De High tea van de Klok is regionaal bekend als perfecte combi tussen de koks en de patissiers. Kom genieten van de High Tea in Grand Café de Klok. Mooie theesoorten en zoete lekkernijen worden gecombineerd met zowel koude als warme hartigheden. Een High Tea van de Klok bij u thuis? Vraag naar de mogelijkheden…


We zien u dus graag in ons Winkeltje voor de lekkerste taarten, gebakjes, friandises, macarons, brownies, chocolademomentjes, bonbons en nog veel meer lekkernijen.
Ons Winkeltje is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. En wat ook erg leuk is, is dat u ons aan het werk ziet in de Winkel!

Uw perfecte feest!

Mogen wij u een suggestie doen? Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!