• Grand Café De Klok Grand café & patisserie te Eibergen
  • Lunchen of dineren Een gevarieerde lunch of diner, alles komt uit de eigen keuken
  • Gezellig dineren in ons Grand Café
  • menukaart

Catering

Bent u op zoek naar Catering voor een feestelijke gelegenheid, een vergadering, bedrijfsevenement of bruiloft? Het is allemaal mogelijk bij ons. Onderstaand ziet u onze specialismes. Heeft u vragen, opmerkingen of een aanbod? Neem dan contact met ons op. 

De mogelijkheden bekijken? Kijk eens in onze Suggestiemap of Feestfolder op de homepagina! 

Catering op maat

Wil je meer weten over de culinaire mogelijkheden voor jouw feestje? De Klok adviseert en verrast je graag. We gaan uit van jouw wensen en vullen deze aan met onze creatieve ideeën. Wij zijn totaalpartner in horeca. Laat ons een passend aanbod maken waarmee je de verwachtingen van gasten, relaties of werknemers overtreft! Zij hangen het nog lang aan de grote Klok… 

Mini Food Trucks

Een bijzondere cateringdienst die De Klok Eibergen levert is het verhuur van een foodtruck op locatie, zoals met onze Mini Food Trucks. Deze originele vorm van catering leent zich uitstekend voor gezellige en informele feestjes, zoals buurtfeesten, verjaardagen, bruiloften of personeelsfeesten. Wij bieden verscheidene Mini Food Trucks aan en komen bij je langs op iedere gewenste locatie. Zo kunnen we op je feestje komen staan met ons Klok’s Bakfiets, een mobiele frituur waar je gasten patat of snacks bij kunnen halen. Echter heeft dit typische Italiaanse driewielertje daarnaast nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan Champignons Dordogne, vis tempura en live cooking. Met onze foodtruck op locatie maken wij van iedere gelegenheid een gezellig en smakelijk feest. Zo hebben we ook Mini Food Trucks met allerlei andere heerlijke hapjes en zelfs een eigen kookmobiel, welke zijn eigen bak- en grillplaten bevat. Zo kun je zelf je vlees en vis bereiden waar en hoe je maar wil! Toch liever een barbecue aan huis? Ook dat kunnen wij regelen als ervaren en professionele cateraar op locatie. Wees niet bang dat je naderhand met alle rommel en afval zit. Met onze faciliteiten is ons personeel in staat om netjes en schoon te werken, zodat wij de locatie net zo kunnen achterlaten als hoe wij deze gevonden hebben. Onze foodtrucks zijn continu in beweging en worden van de ene naar de andere locatie gereden. Ben je ook benieuwd wat wij je precies kunnen bieden met onze foodtruck op locatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 


Bedrijfscateraar in Gelderland 

De Klok staat voor catering op maat, zodat het past bij het feest of het event dat je organiseert. Alleen het beste is goed genoeg. We werken met uitstekende producten en kiezen voor een stijlvolle aankleding van jouw bijeenkomst of evenement. Vertrouw op onze 235 jaar ervaring. Wij helpen je graag om jouw feest of event onvergetelijk te maken.