• Laat de Klok maar luiden! U bent op zoek naar een feestlocatie in Gelderland?
  • menukaart

Feestvieren

Feestje?

Laat de Klok maar luiden! Gast op je eigen feest. Met het gastheerschap van De Klok kun je op en top genieten! Ongeacht de locatie of omvang. Wil je een swingend bedrijfsfeest met band of DJ? Wij zorgen voor de aankleding en de hapjes of het buffet. Een gezellig feestje ter ere van een 25-jarig huwelijk? We regelen het. Waar je ook bij stil wilt staan, ieder feest groot en klein, vier je met De Klok in Eibergen. Met 235 jaar ervaring zeggen we ‘ja’ op al jouw wensen!

Verzorgd genieten

Welke locatie je ook kiest, alles is mogelijk. We zorgen werkelijk voor alles. De aankleding, het eten en drinken, het meubilair, de verlichting en muziek; jouw complete feest. Elkaar het “ja-woord” geven in een weiland of op een landgoed en aansluitend letterlijk in een huwelijksbootje stappen, een bedrijfsfeest in een tent of op een kasteel. Zeg maar wat je wilt! Uitdagend of complex, met De Klok kun je rekenen op een onvergetelijk feest! Een feest dat klinkt als een Klok!

Feestarrangementen

Wat is een feest zonder gevulde maag? Je kunt bij De Klok gebruikmaken van een breed assortiment mogelijkheden op eetgebied. Kijk voor prijzen en ideeën in de Suggestiemap en de Feestfolder. Heb je zelf ideeën of wensen? We denken graag met je mee. Bij De Klok is alles bespreekbaar. Daag ons uit met je plannen! Wij zetten alles graag uitgebreid voor je op papier en voeren het precies zo uit als jij wilt. Gaan we met elkaar om tafel? Bel ons of stuur een e-mail. We streven ernaar binnen een dag te reageren.

Feestje? Laat de Klok maar luiden!

Bekijk onze feestfolder en suggestiemap voor alle mogelijkheden!