• Grand Café De Klok Grand café & patisserie te Eibergen
  • Lunchen of dineren Een gevarieerde lunch of diner, alles komt uit de eigen keuken
  • Gezellig dineren in ons Grand Café
  • menukaart

High tea in Eibergen

Bij De Klok kun je genieten van een heerlijke high tea in Eibergen. Laat je zelf eens heerlijk verwennen door een middagje te komen ontspannen, terwijl je geniet van een kopje hete thee en de heerlijkste hapjes. Een high tea in Eibergen is het ideale uitje, of je nu met je vader, moeder, partner, vriend of vriendin bent, of wellicht met een wat grotere groep. De high tea in Eibergen garandeert jou van een gezellige middag, waarbij je je kunt laten verassen met zoete en hartige hapjes, voor de prijs van slechts €25,95 per persoon.

Over de high tea in Eibergen

De high tea in Eibergen heet eigenlijk een afternoon tea. Het betreft een lichte maaltijd die in het Verenigd Koninkrijk aan de eind van de middag wordt genuttigd. De high tea in Eibergen gaat niet enkel over het drinken van thee, maar gaat gepaard met hapjes en lekkernijen. Zo kun je van huisgemaakte taartjes en bonbons genieten, van kleine wrapjes of een kopje soep, minimuffins en andere hartige en zoete gerechtjes, alles ambachtelijk en vers uit eigen keuken. De high tea in Eibergen is ontspannen, gezellig en leent zich uitstekend om bijvoorbeeld eens lekker bij te praten met een vriend of vriendin.


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen is een grand café gevestigd in Eibergen. Al meer dan 235 jaar zijn wij actief in de horeca. Wij gaan echter verder dan een gewoon grand café in onze dienstverlening. Naast het organiseren van de high tea in Eibergen verzorgen we bijvoorbeeld ook diverse cateringdiensten en verzorgen we feesten voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij kunnen we de totale organisatie op ons nemen.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de high tea in Eibergen of een plekje reserveren? Neem dan gewoon even contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545-477475, per e-mail en via het contactformulier op onze website.Bekijk het menu en kom langs in hét grand café van Gelderland!