• Grand Café De Klok Grand café & patisserie te Eibergen
  • Lunchen of dineren Een gevarieerde lunch of diner, alles komt uit de eigen keuken
  • Gezellig dineren in ons Grand Café
  • menukaart

High Wine / High Beer in Eibergen

Bij De Klok kun je genieten van een heerlijke High Wine / High Beer! Drie heerlijke gerechten bij bijpassende wijntjes of biertjes. Wil je de drankjes zelf uitkiezen of laat je ons verrassen door onze wijn- en bierkenners? Wij adviseren in het beste wijntje of biertje bij het verrassingsgerecht. De High Wine / High Beer is ook leuk om cadeau te geven! Bij de High Beer / High Wine beginnen we met een broodje gevolgd door een proeverij van onze voor-, hoofd- en nagerechten. Bij iedere gang zit een bijpassende bier of wijn bij (4 in totaal). De kosten per persoon zijn 45,- euro per persoon. 

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen is een grand café gevestigd in Eibergen. Al meer dan 235 jaar zijn wij actief in de horeca. Wij gaan echter verder dan een gewoon grand café in onze dienstverlening. Naast het organiseren van de high tea in Eibergen verzorgen we bijvoorbeeld ook diverse cateringdiensten en verzorgen we feesten voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij kunnen we de totale organisatie op ons nemen.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de High Wine / Beer in Eibergen of een plekje reserveren? Neem dan gewoon even contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545-477475, per e-mail en via het contactformulier op onze website.

Bekijk het menu en kom langs in hét grand café van Gelderland!

full-image full-image